Drept Penal

Avocat specializat:

Asigurăm reprezentarea sau asistarea clienților în dosare penale, având ca obiect: criminalitatea „white collar”, fraude economice, infracțiuni informatice și privind comerțul electronic, crima organizată, abuz și neglijență în serviciu, spălarea banilor, încălcarea secretului profesional, evaziune fiscală.

De asemenea, asistăm și reprezentăm clienți în dosare privind infracțiuni de înșelăciune (inclusiv înșelăciune privind asigurările), delapidare, fals și uz de fals, infracțiuni comise de administratori în dauna societății, gestiune frauduloasă, bancrută simplă sau frauduloasă, furt, infracțiuni de drept bancar, constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, luare sau dare de mită, trafic de influență, conflict de interese sau deturnare de fonduri.

Serviciile oferite includ consultanță în prevenirea faptelor de natură penală (cum ar fi pregătirea analizelor legale, opinii și rapoarte de consultanță privind diferite aspecte de drept penal și de procedură penală).

În plus, asigurăm asistență, consultanță și reprezentare a părților civile în procesul penal, indiferent de instanța competentă.

Asistența juridică oferită acoperă toate fazele procesului penal, de la urmărire penală, la judecata în fond, în căile ordinare și extraordinare de atac şi executare, inclusiv în proceduri ce implică măsuri preventive, cum ar fi arestare preventivă sau la domiciliu, control judiciar ori măsuri asiguratorii, respectiv sechestru, poprire.